iscos-2015-leaderboard.jpg

 

 

 The 4th ISCoS and ASIA Joint Scientific Meeting - 14th - 16th May 2015

The Fairmont Queen Elizabeth Hotel, Montreal, Canada

To view our final programme for our 2015 Annual Scientific Meeting please go to http://www.iscosmeetings.org/scientific-programme/programme-at-a-glance/ Abstracts are also available here.

This year's meeting themes are:

  • Activity Dependent Rehabilitation
  • Clinical Practice Guidelines
  • Clinical Trials
  • Endocrinopathy
  • Exoskeletons/ Robotics
  • Immunological Factors
  • Non-Traumatic SCI
  • Participation/ Quality of Life
  • Respiratory Care/Issues
  • Surgical Treatments
  • Urology/Sexual Function


COMMITTEE MEETING SCHEDULE:

Tuesday 12th May 2015:

Executive Committee  Meeting           13.00 – 17.00 (4 hours)
Nominations Committee                     17.00 – 17.30 (30 mins)

Wednesday 13th May 2015:

WHO Liaison Committee                   08.00 – 09.00 (1 hour)
Disaster Committee                          08.00 – 09.00 (1 hour)
Prevention Committee                      09.00 – 11.00 (2 hours)
Education Committee                        09.00 – 11.00 (2 hours)
Scientific Committee                         09.00 – 11.00 (2 hours)
Coffee Break                                     11.00 – 11.30 (30 mins)
Editorial Board                                  11.30 – 13.00 (1½ hours)
Council                                              14.00 – 17.00 (3 hours)

Where to find us

National Spinal Injuries Centre,
Stoke Mandeville Hospital,
Aylesbury, Buckinghamshire,
HP21 8AL, United Kingdom

How to contact us

Tel: +44 1296 315 866

Email: admin@iscos.org.uk

Contact ISCoS Headquarters for Application forms, copies of the Constitution and Bye-Laws of the Society, queries on the journal delivery and information on Scientific Meetings.

Connect with ISCoS


© International Spinal Cord Society